Tlf. +45 7734 7132
info@sommerhuse-vorupoer.dk


Nyttige steder

Vorupør Minigolf 0.88310950919515
Ved Vorupør Minigolf er der mulighed for familiehygge med et slag minigolf i indhegnet område. Vejledende regler for VORUPØR MINIGOLF: •Anlægget består af 12 baner, der skal gennemføres med færrest mulige slag J •Bolden skal slås ud fra et vilkårligt sted ved banens start, dog max. 10 cm inde på banen. •Hvis bolden ikke passerer banens røde linje, startes forfra. •Hvis bolden slås ud af banen, må den lægges ind et køllehoved fra banden hvor den røg ud (hvis rød linje er passeret). Dette koster et ekstra slag. •Hvis bolden slås ud over endestykket, hvor der er en skråning, lægges bolden ind på det flade areal umiddelbart før skråningen. •Hvis bolden ikke er i hul på det tiende slag, tages bolden af banen og der noteres 12 på scorekortet.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsgade 54, 7700 Thisted
Se på kort
Vorupør Kirke 0.93237171925246
Smuk korskirke i røde mursten med centraltårn. Vorupør kirke er bygget i 1902, tegnet af arkitekt Cl. Aug. Wiinholt. Kirken er en ligearmet korskirke, bygget af røde mursten. Mange af materialerne er fra den tidligere kirke, bl.a. altertavle, lysekroner, og kirkeskib.En del af pengene til byggeriet, er indsamlet af lokalbefolkningen. Kirken er restaureret udvendigt fra 2004 og frem, da den har været hårdt ramt af vind og vejr så tæt på kysten. Indvendigt er inventaret genskabt med de originale elementer. Kirken står rigtig flot og er bestemt et kig værd.
Læs mere
Adresse: Bredkærvej 1, 7700 Thisted
Se på kort
Vorupør Havbad 0.94541798219008
Vorupør Havbad. Danmarks største havbad. Bad i det salte havvand, uden at bekymre dig om store bølger og farlig understrøm.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsgade Vorup, 7700 Thisted
Se på kort
Cold Hawaii - Klitmøller 11.431133180417
Klitmøller er blevet stedet hvor surfere fra hele verden mødes for at surfe. Her er noget af det bedste surfvand som findes, store bølger og (næsten) altid god vind.
Læs mere
Adresse: Ørhagevej 150, 7700 Thisted
Se på kort
Badestrande Thy 11.489832870791
Strandene i Thy indbyder til solbadning, leg, og sjov...
Læs mere
Adresse: Stågbak 10, 7700 Thisted
Se på kort
Hunde skove i Danmark 68.581789780156
Har du din hund med på ferie, kan det være en udfordring at finde "gode" steder, hvor du lovligt kan lufte din hun. I Danmark er her mere end 450 hunde skove. En hundeskov er et område som regel i en skov, som ofte er indhegnet. Her kan du lade din hund løbe frit. I hundeskoven kan din hund få brændt en masse energi af og møde andre hunde. Et besøg i en hundeskov giver dig og din hund en positiv oplevelse i naturen. Det er meget vigtigt at din hund får tilstrækkeligt med motion for at hunden er afbalanceret og sund. Det er med til at sikre, at du får en god ferie.
Læs mere
Adresse: Idomvej 54, 7500 Holstebro
Se på kort
Blokhus-Salt Center 81.783891545914
Salt lavet på Vesterhavet. 1000 liter frisk havvand bliver til ca. 30 Kg. salt. Havvandet varmes op med solvarme og når vandet fordamper er der salt tilbage. Saltet tilsættes forskellige spændende urter og her ca. 40 forskellige slags salt. Mange af urterne dyrkes på stedet. På udvalgte dage er det muligt at lave sin egen urtesalt. Det er også muligt at købe fodbad og samtidig nyde en kop kaffe på stedet.
Læs mere
Adresse: Helledivej 9, 9490 Pandrup
Se på kort
Fårup Sommerland 84.291164336879
Hvis I er til fart, spænding, leg og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland. Vi har de bedste forlystelser, og i Nordjyllands bedste forlystelsespark finder du masser af spændende attraktioner for hele familien. Prøv en af de bedste seværdigheder i Danmark og giv familien fantastiske oplevelser. Når entreen først er betalt, kan du slå dig løs i alle vores forlystelser, der giver fantastiske oplevelser for hele familien. I vores kæmpe store badeland kan du prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. Til de helt små kan vi tilbyde masser af sjov og plask i et trygt og sikkert børnevandland. Er du til action, fart og spænding, er der masser af fart over feltet, når du sætter dig til rette i en af vores mange rutsjebaner. Prøv for eksempel Nordeuropas eneste rutsjebane, som både kører over og under vandet - Orkanen. Prøv også en af Danmarks vildeste rutsjebaner, Lynet, hvor du får en åndeløs tur, der går hurtigt både op og ned! Der findes et stort udvalg af fascinerende forlystelser til alle, som elsker at boltre sig i vand. Er I til de lidt mere vilde forlystelser, som eksempelvis nogle af vores hæsblæsende rutsjebaner, skal du være klar til både høje hvin og masser af sus i håret. Hos os kan I prøve nogle af de sjoveste forlystelser i Jylland, og vi garanterer, at I får en fantastisk og sjov oplevelse. Er du en vovehals, som elsker at dreje rundt, er der masser af snurrende forlystelser, som med garanti vil give dig kriller i maven.
Læs mere
Adresse: Pirupvejen 147, 9492 Blokhus
Se på kort
Aalborg Zoo 92.499385179011
Der er hver dag masser af fodringer hos dyrene, hvor du kan høre dyrepasserne fortælle om deres dyr og hverdagen i Zoo. Aalborg Zoos mission er naturbevaring. Ved at bidrage til bevaring af dyrearter og deres levesteder gennem avlssamarbejder, forskning og formidling. Implicit i dette ligger, at der tages størst mulig hensyn til det omgivende miljø, netop som et levested for den fauna vi ønsker at bevare. Aalborg Zoo arbejder med miljø på flere måder. Aalborg Zoo blev miljøcertificeret i 1999, som den første zoologiske have i verden. Det har medført et øget fokus på miljø og en mangeårig indsats for at begrænse og nedbringe den negative miljømæssige påvirkning Aalborg Zoo, som virksomhed, har på omgivelserne. Der er fokus på følgende områder: Reduceret forbrug af naturlige ressourcer - her tænker vi specielt på vand, varme og energi. Genanvendelse af ressourcer igennem affaldssortering. Bevidst valg af materialer, som repræsenterer en miljøvenlig og bæredygtig udvikling f. eks. FSC-mærket træ. Bevidst valg af foder, som er produceret og leveret på en miljøskånsom måde, f.eks. lokaltproduceret eller økologisk. Aktiv deltagelse i naturbevaringsprojekter lokalt såvel som internationalt Formidling for at øge bevidstheden blandt vores publikum omkring miljøet og sammenhængen med naturbevaringen. Forskningssamarbejder, som kan bidrage til de ovenstående punkter. Aalborg Zoo vil altid som et minimum overholde gældende lovgivning.
Læs mere
Adresse: Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg
Se på kort
Action House 93.660493707948
Nordeuropas største indendørs gokartbane Bowling - Gokart - Lasergame - Skydesimulator - Legeland - Restaurant - Diskotek - Paintball - Pool
Læs mere
Adresse: Industrivej 1, 9480 Løkken
Se på kort
Søndervig Sandskulptur 94.061760396776
12.000 tons vestjysk sand blive forvandlet og formet til spændende kunst. Sand er et skrøbeligt materiale at arbejde med. Derfor bruger professionelle sandskulptører en helt speciel form for sand til deres skulpturer. Sandet skal indeholde de helt rette korn og have et ganske bestemt lerindhold. Først bliver sandet stampet til store firkantede blokke. Blokkene bygges ovenpå hinanden én efter én, ligesom byggeklodser. Under stampningen bliver sandet overhældt med vand for at få det til at binde bedre. Når blokkene har den ønskede højde, går sandskulptøren i gang med at udforme sin skulptur. Han begynder ved toppen og arbejder sig gradvist nedad. Skulptøren skal hele tiden holde øje med, at proportionerne er korrekte. Der er ingen fortrydelsesret. Helt specielle forhold gør sig gældende, når flere skulptører i fællesskab udformer de helt store skulpturvægge i op til 7 meters højde.Det tager ca. 60 timer - og 25 tons sand - at lave en 4 meter høj sandskulptur.
Læs mere
Adresse: Lodbergsvej 44, 6950 Ringkøbing
Se på kort
Revlehuller - Vestkysten 94.751951550014
Læs og lær hvordan du bør forholde dig hvis du pludselig bliver taget af strømmen. Se mere på hjemmesiden: https://www.respektforvand.dk/i-vandet/paa-stranden/revlehuller
Læs mere
Adresse: Lodbergsvej 189, 6950 Ringkøbing
Se på kort